RockStation

Hallottál már a Millennium Falcon gitárról? Mutatjuk.

2014. július 25. - sebiszabi

star-wars-guitars.jpg

Imádjuk a bogaras rockereket, feldobják a napunkat. Mint ahogyan az a Tom Bingham is, aki gitárokat készít, de nem is akár milyeneket! Star Wars témájú hangszereit a kultikus sorozat híres űrjárművei ihlették, így készültek a fent látható gitárköltemények (a SW kockák majd segítenek a pontos típusok meghatározásában...). Ezen kívül emberünk még cigarettás dobozból és ami a legjobb, egy lemezjátszóból is fabrikált gitárt. És nem csak jól néznek ki, hanem szólnak is szépen. Hajtás után az öreg rocker kiállításán készült bemutatót láthatjátok. Az év hangszerkészítője címet neki, de azonnal!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr206544791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phteven 2014.07.25. 23:04:56

Faszság. Egy gitár legyen tisztességes fából, nézzen ki jól, és legyen szép hangja. Azon túl nem árt, ha még a hangolása is megfelelő. Ez szarul szól és ronda.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum