RockStation

Nagyszerű ősz jön Budapest közepén

2014. augusztus 11. - sunthatneversets

headerphoto.jpg

A fesztiválok után, nyár végén nem sok időnk marad, hogy sirassuk a nyarat, mert szenzációsnak ígérkezik az idén márciusban megújult Akvárium Klub  első őszi és téli szezonja.  A tavaszi és nyári tapasztalatok  alapján a közönség hamar megszerette az új koncerthelyszínt és party központot, ahol végre méltó környezetben, nagyszerű hangosítással és egyedi fénytechnikával élvezhetjük a minőségi popkultúra produkcióit.

A gitárok hívei szeptember 6-án a latin Che Sudaka fellépésén  táncolhatják végig az éjszakát. Október 25-én a modern blues egyik  legnagyobbja, Robert Cray ragad gitárt Budapesten, november 24-én  pedig a magyar főváros újdonsült zenei nagykövete, az ígéretes singer-songwriter George Ezra lép színpadra. Szeptember 12-én a francia  The Inspector Cluzo mutatja be mennyire robbanásveszélyes a funk és a  rock keveréke.

Az Akvárium Klub ősztől, egyre több minőségi elektronikus zenei  produkciónak is otthont ad, kihasználva, hogy a föld alatti  termekben nincsen hangkorlát, így megalkuvások nélkül szólhat a helyszínre egyedileg tervezett Martin Audio hangrendszer. Szeptember  végén a Truesounds varázsol igazi ibizai hangulatot a Lake People élő showjával és Alex Niggemann Dj szettjével.  Október 1-én pedig a folyton megújuló skandináv elektronika  állócsillaga, a mindig stílusos és slágeres Trentemøller szintén élőben, zenekarral lép fel. December 8-án a techno-soul fagyos és romantikus  mesterei látogatnak hozzánk, vagyis a Gus Gus jön Budapestre. December 4-én a pop birodalom új nagyhatalma, az egyenruhás Kadebostany mutatja meg, hogy a modern tánczenébe még a katonazenekar és a  hip-hop MC találkozása is belefér. November 28-án pedig a  francia Klingande hoz minőségi deep house-t az Akvárium Klubba,  annyi zongorával és érzelmes szaxofonszólóval, hogy az még a  nyolcvanas évek slágeríróinak is becsületére válna.

skindredband2013logo_638.jpg
A metal színtér nagy crossover zeneakara, a ragga-metal ikonja a  brit Skindred lép fel november 14-én a NagyHallban. Az új  szezonban is már több koncertre elkelt az összes jegy, ahogy  a hip-hop stílussal megbolondított nu metalt újra divatba hozó  Hollywood Undead november 19-i koncertjére.

Ez természetesen még korántsem a teljes lista, az Akvárium Klub  szervezői folyamatosan jelentik be a fellépőket az őszi-téli  szezonban, és a tavaszi pezsgéshez hasonlóan az összes fontos  magyar zenekar is színpadra áll a NagyHallban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr596594099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum