RockStation

A Lamb Of God dobosa dobolta fel az új Slipknot-albumot? Ja, nem.

2014. augusztus 15. - sunthatneversets

lamb-of-god-chris-adler.jpg

Az új Slipknot kapcsán mi is írtunk arról a pletykáról, hogy Joey Jordison kirúgása után nagy valószínűséggel Jay Weinberg, a Madball volt dobosa segített az új Slipknot album felütésében, de amióta megjelent a The Negative One című dal, a neten az a pletyka járja, hogy az új lemezt valószínűbb, hogy Chris Adler, a Lamb Of God dobosa ütötte fel.

Ezzel először a Metalinjection foglalkozott, innen is ered a pletyka, amiket a dobos sem megerősíteni sem cáfolni nem kívánt, sőt az ABC News-nak azt mondta jelenleg azt hiszi hallgatni arany, mert nem gondolja, hogy a Slipknotos srácoknak szüksége lenne arra, hogy erről beszéljen. Mint mondta tényleg hasonlít a Slipknot dalban hallható játék az övéhez, de nem emlékszik arra, hogy ő játszotta volna fel a dalt. Erre azonban még nagyobb lett a hype, hogy csak simán mellébeszél és valójában tényleg ő dobol a lemezen, úgyhogy tegnap egy facebookos posztban bár hízelgőnek nevezte, hogy sokan rá gondoltak, de kategorikusan tagadta, hogy ő dobol a lemezen. Hogy miért gondolt mindenki rá? Hát ezért!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr596605491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum