RockStation

The Devil's Whip: Új dal a hamarosan megjelenő Orange Göblin lemezről

2014. augusztus 16. - sandroo

1468719_607324775998106_1269903831_n.jpg

"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő, kibaszott Mary Poppins... London". Az idézet helyett azt is írhatnám, hogy egy ízig-vérig english nótával tértek vissza a narancs koboldok az Egyesült Királyságból, hogy letekerjék a fejünket az új albumuk bemutatkozó dalával. Hát sikerült nekik!!

A londoni székhelyű élvonalbeli stoner/metal banda az Orange Goblin új albummal jelentkezik Back from the Abyss címmel. Az 1995-ben alakult banda sorban a nyolcadik lemeze október 7-én fog megjelenni a Candlelight Records gondozásában. De nem kell várnunk októberig, hogy megkóstoljuk, ezt az angol menüt, mert a The Devil's Whip című nótát máris megízlelhetitek. Annyit mondanék, hogy akkora Motörhead tekerés a nóta, hogy leszakadt tőle a kolbászom....azt is mondhatnám, hogy Orange Göblin.... Tényleg pörgős, mocskos, igazi angol furkóság a szerzemény az elejétől a végéig.

A Back from the Abyss lemez megjelenésével egy időben Európa-turnéra indulnak a londoni ördögök, nem kisebb banda, mint a doom királyai, a Saint Vitus vendégeként, akik a 35. születésnapjukat ünneplik ezzel a turnéval, de sajnos a metál karaván a környékünkre sem téved, legközelebb csak Németországban lehet őket elcsípni. A '97-es bemutatkozó anyagukat, a Frequencies From Planet Ten című lemezt, amely véleményem szerint a legjobb cuccuk is egyben, itt meghallgathatjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr326608753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum