RockStation

Rocksztárok között is hasít az Ice Bucket Challenge

2014. augusztus 21. - sebiszabi

video-undefined-1F4DB94100000578-490_636x358.jpg

Pár hete elkezdett új internetes őrület, az Ice Bucket Challenge hullámára természetesen felültek a rocksztárok is. Aki lemaradt volna, ez az a dili, ahol egy jeges vízzel teli vödröt magukra borítanak a videón szereplő hírességek, majd kihívnak további embereket, akiknek ugyanezt teljesíteni kell. Aki nem teszi, az legalább 100 dolcsit fizet karitatív jelleggel egy alapítványnak. A mozgalommal egy durva betegségre az ALS-re kívánják felhívni a figyelmet. 

A MetalInjection.net szerint Mike Portnoy kezdte a sort kissé gagyi teljesítményével, aztán jött Charlie Benante (Anthrax), Chris Jericho bunyós, majd Duff McKagan (Guns n' Roses) fogadta el a kihívást - mondjuk az övé már elég menő.

A hajtás után van még a Linkin Park tagjainak mutatványa, de természetesen Dave Grohl-nak ezt is sikerült jól kimaxolni...

Az ALS (amiotrófiás laterálszklerózis) akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség. A beteg fokozatosan elveszíti mozgásképességét, nem tud enni, beszélni, végül lélegezni sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr146623573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum