RockStation

Szombaton Budapesten Ian Anderson

2014. augusztus 21. - sunthatneversets

IA_Group_Photograph_2.jpg

Alig pár nap, és ismét Budapesten üdvözölhetjük a Jethro Tull alapító géniuszát, Ian Andersont. A progresszív úttörő és zenekara a legnagyobb Tull slágereket, és a Homo Erraticus című új lemezét is előadja majd a Kongresszusi Központban, augusztus 23-án. Anderson egy nemrég adott interjújában elmondta: fizikailag rendben, mentálisan pedig kifejezetten élénknek érzi magát, így igyekszik olyan aktívan kitölteni az idejét, amennyire csak lehetséges.

Két évvel ezelőtti, nagy sikerű koncertje után idén nyáron is ellátogat Budapestre a Jethro Tull főhőse, Ian Anderson és zenekara. Az elővételes jegyek fogyása alapján idén tömött széksorokkal várja majd őket a Budapesti Kongresszusi Központ. Az Enter The Uninvited című dal idei turnén készült koncertfelvételét itt láthatjuk:

A Magyar Narancsnak adott legutóbbi interjújában Anderson többek között arról is beszélt, hogy az egész világra kiható amerikai kultúra nem csak negatív következményekkel járt, hiszen „összehozza a nemzeteket, az embereket, akik osztozhatnak a közös érzelmeken, történeteken, drámákon, amiket a zenéktől, a filmektől kaptak.” Az interjúban identitáslopásról, alteregókról és a rock nyelvéről is szó esik.

Augusztus 23-án Andersonék két részes műsorral érkeznek majd a Budapesti Kongresszusi Központba: a Homo Erraticus című friss kiadvány dalai, valamint a legnagyobb Jethro Tull klasszikusok hangzanak el. Az élményt ezúttal is vetítések, különleges színpadi díszletek és színészek teszik majd teljessé. Iant David Goodier basszusgitáros, John O'Hara billentyűs, Florian Opahle gitáros, Scott Hammond ütős és Ryan O’Donnell vokalista kíséri el a turnéra. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr246596851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum