RockStation

Nothing Stands In Our Way: Új Lacuna Coil-videó

2014. augusztus 25. - sandroo

Lacuna Coil band.jpg

Amint arról már jelentést tettünk, április elején Broken Crown Halo címmel új anyaggal jelentkezett az olasz Lacuna Coil zenekar. A gótikus metálban utazó bandát szerintem nem kell senkinek bemutatni, minőségi zene, jó hangzás és egy szemrevaló énekesnő - Christina Scabbia személyében - gondoskodik arról, hogy pozitív zenei élményben legyen részed. Bizonyosodj meg róla saját magad, íme az említett album.

Az olasz brigád most egy újabb videó formájában mutatja meg, hogy van keresnivalójuk a hasonló stílusú zenéket kedvelők lejátszási listájában. A Century Media által kiadott idei lemez Nothing Stands In Our Way című nyitó nótájára készült videó koncert részletekből és turné pillanatokból összevágott anyagot tartalmaz, elég jól kivitelezve. Szeptembertől pedig világ körüli turnét durrantanak az új lemez anyagával, de sajnos hozzánk legközelebb csak Németországban lesz tetten érthető a banda, méghozzá november elején... Úgy néz ki tényleg nem állhat semmi a banda útjába.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr86632563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum