RockStation

Gypsy: Új Blues Pills videó

2014. augusztus 29. - sandroo

blues-pills-band-interview-2013.jpg

Elnézést kérek a pár napos késés miatt, de a lényeg, hogy itt a számomra egyik legtöbbet hallgatott idén felfedezett banda új videója. A zenekar nem más, mint a Blues Pills, igen az a csaj énekeses, hippi rock, akik úgy nyomják, hogy lepetézel tőlük és mintha a 60-as évekbe repítenének vissza.

Most az idei bemutatkozó lemezükön szereplő Gypsy című 3 perces nótához szögeltek össze egy videót, amit van szerencsénk megtekinteni. A fekete-fehér videó teljesen a 60-as, 70-es évek jegyeit hordozza magában. Hangulatos és totál illik a muzsikához. Toljátok!!!! Aztán tekerjetek egyet és toljátok megint....addig amíg trapéz farmerben hosszú hajjal, kendőben, totál szétszívva egy réten találjátok magatokat..

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr756646109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum