RockStation

Celtic Frost - grafikus novella és tribute LP készül

2014. szeptember 01. - dzsi.

celtic_frost_morbid_tales.jpg

Morbid Tales! címmel készít grafikus novellát Mark Rudolph illusztrátor a zseniális Celtic Frostról. A művész amúgy kreált már borítót a Carcassnak, a Coalesce-nek és a Beholdnak is, és két éve összehozott egy hasonló cuccot a Mercyful Fate-tel a középpontban, Satan Is Alive! címmel. Elmondása szerint ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a CF zenéje által teremtett világba kalauzolja az olvasókat, ahelyett, hogy szimplán leillusztrálja a dalszövegeket, ahogyan azt legutóbb tette. Ehhez olyan elismert zenészek működnek közre (előszóval, kommentárokkal), mint Tomas Lindberg (At The Gates), Ivar Bjornson (Enslaved), Joel Grind (Toxic Holocaust), Ben Ash (Carcass), Scott Kelly (Neurosis), Fenriz (Darkthrone), Dan Lilker (Brutal Truth), Shane Embury (Napalm Death), Greg Macintosh (Paradise Lost), Trevor Peres (Obituary), Scott Carlson és Matt Olivo (Repulsion), Csihar Attila (Mayhem) vagy Chris Reifert (Autopsy). Nem egy béna társaság, na. Hajtás után további infók, és egy trailer.

Mindehhez társulni fog egy tribute lemez is, ami kizárólag 12"-es vinylen jelenik meg, limitált példányszámban, a Corpse Flower Records gondozásában, és értelemszerűen Celtic Frost feldolgozásokat tartalmaz majd. Az ehhez felsorakozó zenekarok nevét egyelőre nem árulják el (bár a fenti lista azért sejtet ezt-azt), de annyi biztos, hogy a CF minden korszakából szerepelnek majd dalok az anyagon, a következő hónapban pedig állítólag már ezzel kapcsolatban is több részletre lehet számítani, illetve képek is előkerülnek az illusztrációból. Addig is itt egy trailer a kiadványról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr196654495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum