RockStation

Hallgasd végig a The Haunted legújabb albumát!

2014. szeptember 04. - sandroo

The-Haunted-2014.jpg

A 2012-ben megfogyatkozott svéd banda a The Haunted legújabb albuma Exit Wounds címmel jelent meg,  most a teljes lemezt végighallgathatod! Szerencsére nem kell temetni a bandát, de ezt már az album hallgatásának első perce után elkönyvelheti magában az ember.

Kőkemény anyagot durrantottak a srácok, gyors, feszes, és a hangzás is nagyon állat lett. Az album felvételei Tue Madsen producerrel zajlottak Dániában, aki olyan bandákkal dolgozott már együtt, mint a Hatesphere, a Born From Pain, a Cataract, vagy az Ektomorf. A lemez Trend Killer című nótájában Chuck Billy (TESTAMENT) mellett Jed Simon gitáros (SCAR THE MARTYR) is vendégeskedik.


Az új felállást látván már nem is csodálkozom rajta, hogy ilyen színvonalú anyagot sikerült összehozniuk a srácoknak. Patrik Jensen, Ola Englund (SIX FEET UNDER, FEARED), Marco Aro (THE RESISTANCE, FACE DOWN), Jonas Björler, Adrian Erlandsson (AT THE GATES, PARADISE LOST). Szóval, amint azt a felsorolásból is lehet látni elég ütős zenészeket sikerült összetrombitálniuk. Szerintem, aki meghallgatja ezt a lemezt nem fog benne csalódni, a My Salvation című tétel konkrétan széttépte az arcom. Indulhat a menet, hajrá! Az új lemezről egyébként ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr796667325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum