RockStation

Ma kezdődik a Rock On! Fest

2014. szeptember 05. - sunthatneversets

Flyer02.jpg

A szeptember 5-7. között, a Népligetben megrendezésre kerülő ingyenes fesztivál ismert magyar rock és metalzenekarokkal, 20. jubileumot ünneplő Omen és Nevergreen zenekarral, Tankcsapda dedikálással és tehetségkutatóval is készül az ősz első hétvégéjére. A kezdő napon 14 órakor az IN-Dock zenekarral indul a program, őket a Cherokee követi, majd utána kerül sor a Tankcsapda könyv dedikálására és a könyvben szereplő zenészekkel való találkozásra. 18 órától Holtidő, Alcohol, Benzin a sorrend, majd az első napot az Aurora koncertje zárja.

Szombat délelőtt tehetségkutatóval indul a Rock On! Fest programja, majd 13 órakor a  Dreamless nyitja a koncertprogramot. Utánuk a Words of Blood, a Twister, a Noa Rock, a Krízis, a Tűzmadár és az Akela koncertjére bulizhatnak a rockerek. A második napot az Omen koncertje zárja, mely egy jubileumi nagykoncert lesz, a Jelek című lemez megjelenésének 20. évfordulójának tiszteletére.

Vasárnap a tehetségkutatót az eredményhirdetés követi, majd 12:10-től egy fiatal csapattal az Irroganttal indul a délután. Őket a bugZ, a Bermuda Rock BanD, a Cool Head Klan és a Hungarica követi majd. 17:50-től a Szaládi Karcsi, a Crossholder zenekar alapítójának zenekara, a Rebel lép a színpadra, és elhangzik majd néhány ismert és kedvelt Crossholder dal is. 19:10-től az Action zúz a színpadon, majd a nap zárásaként a Nevergreen 20 éves jubileumi nagykoncertje következik. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr626671475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum