RockStation

Végre valahára új albumon dolgozik a Metallica?

2014. szeptember 16. - sebiszabi

20140320-metallica-x600-1395346401.jpg

Csak nem? Ha a MetalInjection információi igazak, akkor kb. tegnaptól új lemezen dolgozik a legendás thrash banda. Hat évvel ezelőtt jelent meg utoljára lemezük, a Death Magnetic, szóval már ideje is lenne. Azóta csináltak filmet, Guinness rekordokat döntögettek, baseball megnyitókra jártak himnuszt énekelni ésatöbbi. Robert Trujillo viszont a napokban a következőket nyilatkozta.
- Dolgozunk, írjuk az új lemezt. Évek óta írjuk, de az utóbbi időben a Through The Never filmünkre koncentráltunk. Az elmúlt nyáron csináltunk pár bulit is, de szeptember közepe mindjárt itt van, ekkor fogunk leülni és folytatni a jammelést és a dalok írását, hogy új lemezt tudjunk átnyújtani a világnak, nagyon izgalmas!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr896701815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum