RockStation

Minden infó az új Metallica koncert anyagokról

2014. szeptember 17. - KoaX

MetallicaBogota.jpg

A Metallica mindig rajongó barát volt, vagy nem.... Nézőpont kérdése. Az tuti, hogy a földkerekség legnépszerűbb metal csapata sosem ül a babérjain, ellenben az új CD-vel sem szeretnek kapkodni. Ezt sem bizonyítja más, minthogy még az idén új koncert anyaggal jelentkeznek James-ék. Mindjárt 27-tel. Több infó a hajtás után.

A  zenekar idén összesen huszonhét koncertet adott, és ezeket rögzítette is. Ebben azért manapság már egy ilyen kalibernél nincsen semmi extra. Azonban Lars bácsiék most kitalálták, hogy mind a huszonhét bulit még idén (igen, jól olvasod 2014-ben) kiadják CD-n. Kérdés, hogy erre vajon tényleg van-e kereslet, vagy csak lehúzzák az elvakult rajongókat, akik még mindig libabőrösek lesznek, ha hallják az Enter Sandmant. Na, de a nagy kérdés, hogy mennyi az annyi? A CD-k ára egységesen 19.81$ lesz, ez átszámítva olyan 4500-5000 Ft között mozog, de természetesen meg lehet majd rendelni az egészet egy nagy boxban is potom 417$-ért (100.000 Ft körül mozog)  

Ez még azért mindig nem a vége. Négy koncert bakeliten is meg fog jelenni, hogy még több bőrt le húzzanak a kiadványokról. Viszont, hogy melyik négy koncert legyen azt a rajongók döntik el, szeptember 26-ig lehet szavazni a zenekar honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr326705323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum