RockStation

Breaking: itt egy új Machine Head dal!

2014. szeptember 25. - dzsi.

Machine-Head-750x628.jpg

November 7-én jön ki ugyebár a soron következő Machine Head lemez Bloodstone & Diamonds címmel. Hirtelen előpattant róla egy friss dal is, méghozzá a nyitó, Now We Die. Egy biztos: Colin Richardson és Andy Sneap elég brutál soundot tekergetett össze hozzá. Klikk.

UPDATE: Közben a zenekar hivatalos közleményben is kommentálta a történteket. Állításuk szerint a brit iTunes előrendelés épp folyó ügyintézése kapcsán került ki a dal a netre az egyik alkalmazott baklövése "jóvoltából" (a hivatalos, október 10-es megjelenés helyett), amire először ők és a Nuclear Blast Entertainment is keményen berágtak, de aztán végül úgy döntöttek, neki sem kezdenek a törölgetésnek, mert olyan rohamosan terjed, hogy esélytelenek levadászni az összes forrást.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr916731965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum