RockStation

Nem várt fordulat: Jövőre jön a következő Black Sabbath!

2014. szeptember 29. - dzsi.

Black-Sabbath2.jpg

Hoppá. Ozzy egy friss interjúban azt találta dadogni, hogy a zenekar jövőre ismét összeverődik, hogy felvegyen még egy utolsó lemezt, ráadásul ismét Rick Rubinnal. 2013 végén még úgy fogalmaztak a tagok, hogy elképzelésük sincs, mit hoz a jövő, de azt már megtanulták, hogy ennél a zenekarnál abszolút érvényes a mondás, miszerint soha ne mondd, hogy soha.

Azóta pihentek, regenerálódtak kicsit a mesterek, a fuckot és különböző formáit kábé határozott névelőként használó mester pedig az alábbiakat nyilatkozta: "Ez az egész Sabbath kaland remekül sült el ezúttal. Mindannyian újabb barátokat szereztünk, nem basztuk el dolgainkat; tudtuk, hogy egy komoly feladatot kell teljesítenünk és sikerült is. Nagyon klassz volt! Készíteni fogunk még egy lemezt és lepörgetünk egy utolsó turnét. Miután elült a por a legutóbbi turné körül elkezdtünk beszélgetni a lehetőségekről, mivel állandóan erről kérdezgettek minket. Megkérdeztem Sharontól, hogy na, akkor mi legyen, mert ha nem lesz új Sabbath, akkor a saját bandámmal szeretnék összehozni egy új lemezt. Azt mondta, hogy várjak egy kicsit, utánanéz a lehetőségeknek. Három héttel később ismét rákérdeztem, de még akkor is elhajtott, mert jól körül akarta járni a témát. Aztán megmondtam, hogy kurvára nem vagyok már huszonegy éves, ha meg akarjuk csinálni még az előtt tegyük, hogy betöltöm a hetvenet! Az idő már nem nekünk dolgozik. Úgyhogy el is ment megereszteni néhány telefont, aztán közölte: rendben, a kiadó is akarja az új lemezt, szerintem Rick Rubint is meg tudjuk győzni. "

Bár egyelőre nincs semmilyen új anyaga a bandának, Ozzy 2015-ös megjelenést tervez: "Minél előbb neki szeretnék kezdeni a felvételeknek. Ez nyilván nagyban függ Tony állapotától, hiszen továbbra is rákkezelés alatt áll, de szerintem jövőre össze tudjuk hozni. Egyelőre nem tudom, hogy Angliában, vagy Los Angelesben kezdjük majd el megírni a nótákat, de ezért még a kibaszott Holdra is elrepülök, ha kell!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr586741777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum