RockStation

Smici 50: Születésnapi metál-party novemberben!!

2014. október 02. - sandroo

10716146_819848838036551_1467204240_n.jpg
A magyarországi thrash metál nagymestere, a Moby Dick és a Bloody Roots zenekarok énekes-gitárosa Schmiedl Tamás, azaz Smici és barátai hatalmas partyra készülnek a közeljövőben. A koncertről és a készülő, hamarosan megjelenő, a sorban már a tizedik Moby Dick nagylemezről tudtunk meg első kézből pár infót Smicitől.

A Földi Pokol című új album megjelenését követően november 15-én az utóbbi évek egyik legnagyobb Moby Dick koncertjére kerül sor Budapesten a Club 202-ben. A koncert nem csak a Földi Pokol lemezbemutatója lesz, hanem egyben Smici 50 éves születésnapi bulija is rengeteg vendéggel, mint például a Bloody Roots, ex-Moby Dick tagok, Katona "Főnök" László /Akela/, Farkas Zotya /Ektomorf/, Szekeres András /Junkies/, vagy a Leander Rising, akik egy speciális műsorral lépnek majd fel.

10714904_819848674703234_2036441275_n.jpg

A Születésnapi koncert eseményoldalát itt találjátok.

A készülő új albumról pedig a következőket tudtuk meg Smicitől:
" Jelenleg még stúdióban a zenekar, az énekfelvételeknél tartunk, aztán jöhet a keverés! 10 dalt vettünk fel a november 3.-án Földi Pokol címmel megjelenő 10. sorlemezünkre, de ez nem minden, hiszen egy bónusz DVD is jár majd az album mellé!

 "Ezen a 30 éves jubileumi koncertünk szinte teljes anyaga lesz! 19 dal, plusz 4 összekötő intró, másfél órás, szóval lesz mit hallgatni és nézni! Jó húzós tempóban játszuk a dalokat, feelinges, sok az összekötő duma, ami utóbbi nem volt jellemző a korábban megjelent koncertanyagainkra! Az új album zeneileg és szövegileg is a Holnapok ravatalán folytatása lesz, összességében talán ahhoz áll a legközelebb. Pár dalcím: Vasketrecben, Mátrix, Földi Pokol, Veszélyes elem, Sikátor....."

Elég disznó anyagnak és egy még keményebb koncertnek nézünk elébe novemberben, az már borítékolható, csak győzzük kivárni a dolgot. Így a cikk végén pedig szeretnék Boldog Születésnapot kívánni előre is Smicinelk, a magam és a  Rockstation.hu nevében egyaránt. Még kívánunk Smicinek ugyanennyi aktív évet a metálban és aztán jöhetnek a megérdemelt nyugdíjas évek!!!....vagy a Kegyetlen évek??!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr896752073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum