RockStation

El Diablo Rojo: Új Texas Hippie Coalition nóta

2014. október 07. - sandroo

THC.jpg

Texas Hippie Coalition....Tudjátok, az az izzadt, szesz szagú Texas-i banda, akinek az énekese úgy néz ki, mintha Deák Bill Gyula és a ZZ Top gitárosának a törvénytelen gyermeke lenne. Szóval nem egy Asking Alexandria történet, az már egyszer biztos... na mindegy...  A Texas-i pribékek pár napja új nótával/videóval jelentkeztek, ami első hallásra már borítékolható, hogy egy állat rock himnuszt varázsolt nekünk Big Dad Ritch és bandája.

Az El Diablo Rojo címmel ellátott három és fél perces szerzemény, egy király rock nóta, vastag gitárokkal és egy kis déli hangulattal, ahogy kell. Semmi szarakodás, semmi felesleges cicoma, csak a megszokott döngölés a Hippiktől. Remélhetőleg az október 7-én megjelenő Ride On című új albumuk, amelyen ez a nóta is szerepel, csak ilyen színvonalú nótákkal jelenik meg, akkor tuti sokszor fog megfordulni a Texas-i hippi brigád a lejátszómban. Addig pedig szóljon a vörös ördög....az El Diablo Rojo. Jeah!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr46764285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum