RockStation

Egy utcazenész lábujjaival játssza el gitáron a 3 Doors Down slágerét

2014. október 10. - dzsi.

Mark Goffeney.jpg

Van az úgy, hogy az ember egy baleset, sérülés, születési rendellenesség vagy egy idő közben kialakult egészségügyi probléma következtében valamely végtag hiányában kényszerül leélni további életét. Cseppet sem könnyű így boldogulni még a legegyszerűbb napi rutinfeladatoknál sem. Akadnak azonban, akik az évek során remekül alkalmazkodnak a helyzethez, és akár speciális - közel sem magától értetődő - feladatokkal is képesek megbirkózni ilyen formában. Valaki San Diego belvárosában videózta le Mark Goffeney-t, akinek sajnos egyik karja sincs meg egy születési rendellenesség miatt, mégis tud játszani gitárján, méghozzá lábujjaival. Kitartó barátunk a 3 Doors Down 2000 környékén napi rotációban játszott gigaslágerét, a Kryponyte-ot gitározza el ily módon, közben pedig énekel is. Itt meg Red Hot Chili Peppers-t játszik, sőt saját weboldala is van.  Riszpekt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr966776229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.10.10. 23:50:37

Hát erre azért kíváncsi lennék, hogy hogy fog le mondjuk egy barrés h mollt, amit kézzel sem egyszerű, és amiből a Kryptonite-ban van egy csomó.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum