RockStation

Dedikálta új albumát a Tankcsapda

2014. október 14. - KoaX

2.jpg

Szeretünk a szerkesztőségben dedikálásokra járni. Mindig jó dolog találkozni valami nagy kedvenccel, aláíratani a CD-t, posztert, fényképet, plüsmackót. Én roppant fontosnak tartom, hogy a zenekarok ilyen módon is tartsák a kapcsolatot a rajongókkal. Eszméletlenül sokat tud jelenteni szerintem egy kis tizenéves hölgyikének/srácnak, ha a kedvence aláfirkálja a kedvenc CD-jét. Emlékszem még én is mennyire remegtem amikor először álltam sorba egy aláírásért. További helyzetjelentés a hajtás után

Egy dolgot a mai nap folyamán meg kellett állapítani.3.jpg A Tankcsapda a mai napig rendkívül népszerű. A dedikálás kezdése előtt egy bő félórával érkeztem, de akkor már kígyózott a sor az egyik budapesti benzinkúton. Voltak, akik már eszméletlen régóta álltak sorba, de rendíthetetlenek voltak, így Ők lettek az első tulajdonosai az Urai Vagyunk A Helyzetnek című új Tankcsapda albumnak. A durva az, hogy nem, hogy fogytak volna az emberek, hanem folyamatosan egyre többen lettek, egy órakor már a benzinkút végén állt a sor. Érdekes volt látni, hogy volt itt öltönyös biznisz man, suliból ellógó kis srác, agyontetovált rocker, tényleg megtalálhattuk itt a Tankcsapda rajongó összes változatát. Voltak, akik nem tököltek, és a boltban egyből három-négy CD-t tároztak be maguknak. Mivel lehetett a beszélgetésen kívül elütni az időt? A kamion előtti sorbanállás közben végig, több hangfalból is 'Csapda  ordított. Hallottam egy-két érdekes témát, de erről majd később egy másik cikkben írok.

A kamion másik oldalán ácsorogva azt láttam, hogy az emberek boldogan jönnek ki az ajtón, mosollyal az arcukon. Aki eljött ma az tuti boldogan távozott. Fejes, Sidi, és Lukács pedig végig osztogatta serényen az aláírásokat, pózoltak a fotóknál, és mindenkihez volt egy-egy kedves szavuk.

5.jpg

Jó látni azt, hogy ezek a srácok még mindig élvezik azt, amit csinálnak, és nem kizárólag csak munkának fogják fel az egészet. Remélem sok lemezt készíthetnek még, és még több jó dalt fognak írni. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy milyen az új anyag, ígérem még a héten jelentkezünk vele! Addig is a szokásos Béke, Szeretet, Metal és nézzetek még azt a pár képet, amit sikerült lőnünk a dedikáláson.

1.jpg

(Volt, aki igazi ereklyét hozott dedikáltatni)

 

6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr146792061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kátai Anikó 2014.10.14. 19:16:11

Kedves KoaX!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy több kép is fent lesz, és ha igen, akkor hol?
Csináltál egy közös képet és nagyon nagyon szeretném azt megnézni :)

Tullius P 2014.10.15. 23:28:28

@KoaX:
Kedves KoaX!
Mikortól lesznek elérhetőek a képek körülbelül és merre keressem majd ? :)
Előre is köszönöm a választ! :)

Kátai Anikó 2014.11.16. 17:11:35

@KoaX

Szia!
Így egy hónap elteltével sikerült dolgoznod valamit az ügyön? :)
Tényleg nagyon hálás lennék!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum