RockStation

Jönnek a Gépfejek: Machine Head koncert Bécsben!!!

2014. október 16. - sandroo

machineheadband2014_638.jpg
Itt egy újabb jó hír a Machine Head fanatikusoknak!!! Nem elég, hogy november 7.-én jelenik meg a banda új Bloodstone & Diamonds című lemeze, hanem eljönnek és személyesen tépik le a fejünket a srácok egy koncert keretében. Sajnos csak a szomszédba jönnek, de aki igazán szereti őket, azoknak Ausztria nem nagy távolság.

Tehát arról van szó, hogy alig lesz időnk rommá hallgatni a gépfejek új lemezét, mivel a megjelenés után két héttel, pontosabban november 23.-án fellépnek Bécsben a Gasometer-ben. Kőkemény riffelések és groove-ok fognak arcul vágni minket, az már előre borítékolható. Rob Flynn és csapata, magával hozza a Devil You Know és a Darkest Hour  nevű bandákat is ,akik szintén nem éppen a táncdal kategóriában indulnának a ki mit tud?-on. A jegy ára 39 EUR. A kezdés: 20:00 A cím: Guglgasse 8, Wien, Austria. Az időpont pedig: november 23. Remélhetőleg ezt a dalt is hallhatjuk a többi disznó M.H. himnusz mellett. YEAH!!! További infók ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr346796783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum