RockStation

Nézzetek Kadavar koncertet!!!

2014. október 22. - sandroo

10644581_686481334770326_5476775410010795127_n.jpg

Lassan és sunyi módon, de beköszönt az ősz... Szevasztok! A tornacipő átázik és büdös lesz, hűvösödnek már az árkokban magányosan, más dimenziókban eltöltött és esetlegesen, enyhe amnéziával járó éjszakák is, az egyre sűrűbben előforduló zápor-zivatar pedig gyorsan lemossa a délben elfogyasztott gulyásleves és a tegnapi potya sör maradékát a szakállunkról....Sajnos ez ellen semmit sem tehetünk, ilyen az élet ezen a bolygón.... ,de ha sikerül túltenni magadat ezeken a tényleg rettenetesen mély traumát okozó dolgokon és totálisan ki vagy éhezve egy kis döngölésre, akkor jó helyen jársz, adj a testednek egy kis germán ős-rockot....Mit szólnál egy kis Kadavar-hoz?



A 2011-ben alakult berlini trió, azaz a Kadavar, november 5-én hozzánk is ellátogat, hogy bődületes "sabbatholásukkal" és energikus stoner és doom zenéjükkel hullámsírba temessék az A38 Hajót és a fedélzeten tartózkodó rocker hordát egyaránt. Most a youtube-ról válogattam össze egy kis kedvcsinálót a koncerthez, hogy mindenki tudja, mire számítson a német szakál-vokáloktól. Az első két koncertvideó tavaly, Londonban megrendezett Desert Fest-en lett rögzítve, majd egy idei Santa Ana-ban elkövetett buli 15 perces részletét durranthatjátok a szemetek és fületek elé. Remélhetőleg sokan kedvet kapnak, hogy ellátogassanak a hajóra november elején. A koncert ajánlónkat itt , az esemény FB oldalát, pedig itt találjátok. Akkor, már csak annyit kell tenni, hogy hangerő felteker és már folyhat is a misebor!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr56813889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum