RockStation

IV. Stoner-Doom Halloween

2014. október 24. - sandroo

10689953_10203862590822477_8779633483500786774_n.jpg

Idén negyedszer kerül megrendezésre a Stoner-Doom Halloween elnevezésű koncertsorozat, méghozzá a hűség városában, Sopronban. A koncerten a jól ismert Wall of Sleep himnuszok mellett felcsendülnek majd a nemrégiben megjelent ötödik sorlemez, a No Quarter Given nótái is, mivel ez a buli egyben a szeptemberben megjelent új anyag lemezbemutató koncertje is egyben. Brutál nagy döngölés várható Halloween éjszakáján a nyugati határszélen.

A már említett Wall of Sleep mellett még három banda gondoskodik majd, hogy megfelelően leamortizálja a közönség hallójáratait az éjszaka során. Tehát a W.O.S. mellett Hostile, a Giant Horizon, és a Mongooze zenekarok pakolják a tonnákat az arcunkba. Az elővételes jegyek ára 900,-HUF, a helyszínen pedig 1300,-HUF lesz. Azonban, ha valamilyen idegborzoló, vagy ultramenő halloween-i jelmezben jelensz meg a bulin, úgy kedvezményes belépőre vagy jogosult! A koncert esemény facebook oldalát itt találjátok, amelyet érdemes figyelemmel kísérni az oldal bejegyzéseit, mert idén is lesznek nyereményjátékok, ahol cd-t, pólót vagy éppen belépőjegyet nyerhettek!

Zanzásítva:
November 1. Sopron, Hangár, IV. Stoner-Doom Halloween. Műbajusz, töklámpa előkészít, ott találkozunk, hejj!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr896814829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum