RockStation

Hero - Új Szeg-videó

2014. október 30. - sunthatneversets

szeg-promo2014.jpg

A szeptemberben megjelent Phantom kislemez nyitódalának klipje egy "hagyományos" stúdiós videó, amely a felvételek közben készült a debreceni MMP Hangstúdióban. A Hero, az eddigi legslágeresebb Szeg dal, fogós riffekkel, refrénekkel, és "kétlábdob-szőnyeggel".

"A Hero szövege rólunk, mindannyiunkról szól, akik fiatalok, erősek vagyunk, mégsem merünk hősök lenni, kiállni valamiért, ami fontos, túl sok ez nekünk, túl fáradtnak, kedvetlennek tartjuk magunkat ehhez. Inkább elbújunk saját kis életünk útvesztőiben." A dal a Phantom EP-n bónuszként magyarul is szerepel, Végállomás címmel.

A csapat október 31-én pénteken pedig Berettyóújfaluban a 25 éves Tankcsapda vendégeként lép fel. Egy 35 perces intenzív műsorral készülünk, mindenkit szeretettel várunk!

Nézd meg a kislemezt felvezető lyric videót, a Naturalt is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr516846033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum