RockStation

Újabb nevek a 2015-ös Brutal Assault-ra

2014. november 03. - sunthatneversets

BrutalAssault At The Gates 2015.jpg

Újabb neveket jelentettek be a szervezők a jövő évi Brutal Assault Fesztiválra: A szép lassan Európa egyik legmeghatározóbb rockzenei fesztiváljává magát kinövő rendezvényen többek között fellép a thrash metal veterán Annihilator, a dallamos death metal svéd úttörője az At The Gates, a kanadat death-grind Cattle Decapitation, a volt Death-tagokat tömörítő Death To All, a progresszív death metálos Enslaved, a Toxic Holocaust és a volt Celtic Frost-isten Thomas Gabriel Fischer Tryptikon nevű zenekara is. Az eddig konfirmált fellépők alább, a fesztivált pedig augusztus 5-8 között rendezik a már megszokott helyen, a csehországi Jaromer, Josefov erődjében.

Az eddig bejelentett fellépők: Agalloch, Annihilator, At The Gates, Be'lakor, Benighted, Cattle Decapitation, Cradle Of Filth, Dead Congregation, Death DTA, Decapitated, Defeated Sanity, Enslaved, Excrementory Grindfuckers, Kataklysm, Kreator, Krisiun, Nuclear Assault, Sarke, Sepultura, Toxic Holocaust, Triptykon, Winterfylleth

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr206859977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum