RockStation

Germán cicanadrág metál! - Új Stallion-videó

2014. november 12. - sandroo

10001378_697870050256633_1105782875_n.jpg
Hát azért, ez ám a betyáros nagy főnökség, amit ezek az elmebeteg germán séró-bárók művelnek. Ha imádtad a régi cicanadrágos, hereszorítós énekhangú, tekerős, szegecses, töltény öves őrült speed metal videókat, akkor ettől megvadulsz, ha nem akkor, majd most megszereted. A Stallion visszarepít a hőskorba és mosolyt csal az arcodra, azt garantálom.

A német speed/heavy metál brigád a Stallion megajándékozott mindkett ezzel a nem mindennapi videóval, amely a Wild Stallions címet viseli. Ezt a nótát megtaláljuk a High Roller Records által idén szeptemberben kiadott Rise and Ride című debütáló lemezükön. Hát mit mondjak, van itt minden kérem szépen, tonnányi szegecs, csíkos cicanadrág, töltényöv, kifestett szemek, magas szárú sportcipő, bőrdzseki, sör szétfejelés, és tekerés négy és fél percen keresztül. Nem hinném, hogy van valaki aki mosolygás nélkül végig bírja nézni ezt a videót.....de lehet próbálkozni. Én már, vagy tizedszer nézem és folyamatosan berottyantok rajtuk!!  Das ist absolut super geil!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr796887855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum