RockStation

Saint Vitus - Winot hazatoloncolják Norvégiából illegális szerek birtoklásáért

2014. november 13. - dzsi.

Saint_Vitus_2014.jpg

Az történt, hogy a Saint Vitus éppen futó Európa-turnéjának norvég állomásán a hatóságok illegális szereket találtak a frontember, Scott "Wino" Weinrich birtokában, ami miatt vasárnap óta az országban tartják. Egy darabig úgy festett, hogy tovább engedik az énekest, az újabb fejlemények szerint azonban visszatoloncolják az Egyesül Államokba. A zenekar így is folytatja a turnét, a vokalizálást a banda többi tagja és alkalmi vendégek veszik majd át. Természetesen sajnálják a dolgot, de ezúttal nincs mit tenni a közismerten politoxikomán énekes hóbortjainak alkalmi következményei ellen.

UPDATE: Most derült ki, hogy tizenegy gramm metamfetamint találtak Winonál. Az nem kevés. Keményen bulizik az öreg. Állítólag a reptéren fogták meg a mókakészlettel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr256894321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum