RockStation

Sue (Or In a Season of Crime) - Itt az új David Bowie-videó

2014. november 15. - sunthatneversets

Bowie-Salute-Glast-600.jpg

David Bowie Nothin Has Changed című best of albuma november 17-én jelenik meg 2CD-s, 3CD-s, duplabakelit, illetve digitalis formátumban. Az albummal egy időben egy kislemez is kijön (szintén bakeliten), melyen a Sue (Or In a Season of Crime) című dal szerepel – ehhez készült az új videó is.

A Sue (Or In a Season of Crime) klipjét Tom Hingston és Jimmy King rendezte, a premier pedig most, 15:00-kor volt David Bowie hivatalos Youtube csatornáján. A videót New Yorkban és Londonban forgatták, a dalt pedig az év elején vették fel Bowie és Tony Visconti produceri vezetésével, illetve a Maria Schneider Orchsetra közreműködésével.

A dal a Nothing Has Changed című best of lemezről kimásolt kislemez, amely november 17-én jelenik meg világszerte, így Magyarországon is. A single külön bakelit formátumban is elérhető lesz, mely szintén aznaptól érhető el. A művész ezen a héten mutatta be a Tis A Pity She Was A Whore című felvételt is, amely a Sue kislemezének B oldaláról származik.

NothingHasChanged_3cd.jpg
A Nothing Has Changed David Bowie első teljes best of válogatása, amely egészen 1964-től 2014-ig foglalja össze életműve legnagyobb dalait, melyek mellett most korábban kiadatlan felvételek is nyilvánosságra kerülnek a korongokon. A hétfői megjelentést egy film bemutatása is kíséri. Ez a David Bowie is című dokumentumfilm, melyet a Victoria and Albert Museum nagysikerű kiállítására készítettek, és amit az Egyesült Királyság mozijaiban november 18-tól kezdenek majd vetíteni. A dokumentumfilmet a V&A kiállítás finisszázsán vették fel Londonban, a rendező a BAFTA-díjas Hamish Hamilton volt.  A november 17. már nincs olyan messze, de addig is enyhíthetjük a várakozás fájdalmát az új videóval itt:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr36898757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum