RockStation

Jövőre Budapesten játszik az Ignite, mindjárt kétszer is

2014. november 19. - sunthatneversets

igniteband2014.jpg

A kaliforniai hardcore-punk zenekar, az Ignite utoljára 2006-ban tartott Magyarországon klubkoncertet. Most az együttes - magyar származású énekese, Téglás Zoli vezetésével - visszatér, hogy egyből két klubfellépést is vállaljon Budapesten. Az első, január 31-én egy szokásosan sújtó buli a Barba Negrában, a második, február elsején egy meghittebb hangulatú, egészen különleges és egyedi akusztikus koncert az A38 Hajón.

Jó hír a kaliforniai hardcore punkban utazó Ignite rajongói számára, hogy a magyar származású énekese által itthon különleges népszerűségnek örvendő csapat 2015-ös téli Európa-turnéja során hazánkba is ellátogat, és egyből két koncertet is ad.

A zenekar jelenleg, a 2015-ben megjelenő legújabb stúdióalbumán dolgozik, amiből remek ízelítőt mutat a Falu című dal, aminek demoverziója pontosan fél évvel ezelőtt került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. Az Ignite mindíg is kiemelt turnéállomésként kezelte Magyarországot, ami most sem lesz másként.

„Számomra és a csapat számára is az összes fellépés közül a magyarországi a legfontosabb helyszín. Nagyon szeretünk itthon fellépni, imádjuk a magyar közönséget, és nem csak én, de a zenekar többi tagja számára is kiemelkedő állomás lesz a budapesti” – mondta el a koncert kapcsán Zoli.

A január 15-én Berlinben startoló Európa- turné keretén belül az Ignite január 31-én a Barba Negra Music Club-ban lép színpadra, majd másnap, az A38 hajó színpadán ad - a turné során egyedül nálunk – egy speciális, akusztikus estet, amit az M2 csatorna is rögzít. További infók ITT és ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr916916107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum