RockStation

Vasárnap Colosseum-koncert a PECSA-ban

2014. november 21. - sunthatneversets

colosseum01.jpg

2010 után ismét Budapesten játszik a fúziós zene úttörő zenekara, a Colosseum. Az eredetileg 1968-ban alakult brit jazz-rock csapat november 23-án lesz látható a Petőfi Rendezvényközpontban, ahol többek között a Time On Our Side című új lemezt is bemutatja.

Jon Hiseman, Chris Farlowe, Clem Clempson, Dave Greenslade és Mark Clarke még most, négy évtizeddel később is erős szövetségben zenél együtt. Az együttes nagy hírű szaxofonosa, Dick Heckstall-Smith 2004-ben elhunyt, így Hiseman szintén elismert szaxofonos felesége, Barbara Thompson lépett be az együttesbe. Az idén 70 éves Barbaránál 1997-ben diagnosztizáltak Parkinson kórt, ami miatt már többször megszervezte visszavonulását, ám a küzdelmet soha nem adta fel, és egy új kezelésnek köszönhetően nemrég ismét színpadra állt. Ez az a hozzáállás, ami igazzá teszi az állítást: a Colosseum történetében soha ne mondd, hogy soha! Így vasárnap a zenekar Budapesten lesz látható, hallható. További infók ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr826921063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum