RockStation

Az örmény népirtásra turnéval emlékezik a System Of A Down

2014. november 25. - sunthatneversets

System Of A Down 2014.jpg

2015. április 24-én lesz 100 éve annak, hogy elkezdődött az örmény népirtás. Ekkor az oszmán kormány 250 örmény értelmiségit végzett ki, 1915 és 1917 között örmény források szerint pedig mintegy másfél millió örmény erőszakos kitelepítésére és lemészárlására került sor az Oszmán Birodalomban, melyet a török kormány a mai napig nem ismer el. A System Of A Down egész pályafutása során igyekezett erre a szomorú történelmi tényre felhívni a figyelmet, az kerek év fordulón pedig egy 7 koncertből álló rövid turnéval emlékeznek minderre, melynek keretében pályafutásuk során először Örményországban is koncertezni fognak.

További nyári koncertekről egyelőre nincs szó, bár az igaz, hogy szeptemberben egy rakás koncertet adnak a Rock In Rio Fesztiválon. Egy új SOAD lemez pedig a csoda kategóriája lenne. Alább egy rövid trailer a fent említett turnéhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr306930643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum