RockStation

Nyerj posztert a szobád falára!

2014. november 25. - sunthatneversets

kariposter_2014.jpg

Tudjuk, hogy sokan szeretitek az oldalunkon található koncertfotókat. Tavalyi játékunknak nagy sikere volt, ezért természetesen idén is megismételjük. Szeretnéd a kedvenc képedet a lakásod vagy a munkahelyed falán látni! A RockStation a közelgő Karácsony alkalmából most 5 szerencsést lep meg azzal, hogy kedvenc fotóját megkaphatja 42x30 cm (A3) méretben.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint:

1. FLICKR oldalunkról http://www.flickr.com/photos/rsgal/ töltsétek le magatoknak azt a képet, a 2014-es koncertfotók közül,  amelyet kitennétek a szobátok falára.
2. A képet töltsétek fel a Facebook oldalunk üzenőfalára.
3. A Facebook oldalunkon ezt a plakátot osszátok meg a falatokon.

Tehát világos? Lement, feltölt, plakátot megoszt. A játék 2014. november 26-án (szerda) 18.00 óráig (érdemes tehát sietni) tart. Sorsolás a random.org segítségével november 28-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr436931615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum