RockStation

Budapesten a Morcheeba!

2014. december 01. - rockstation

18.jpg

A brit Morcheeba idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. A ’90-es évek közepén a Godfrey-testvérpár (DJ Paul és Ross) Skye Edwards énekesnővel kiegészülve alapította meg a kezdetben trip hopot játszó, majd a későbbiekben egyre inkább a könnyen befogadható pop zene irányába húzó zenekart. (Fotó: Réti Zsolt)

És valóban úgy tűnik, hogy a Morcheeba végre révbe ért, így mind a rajongók, mind a kritikusok tűkön ülve várták az együttes Head Up High névre keresztelt nyolcadik nagylemezét és a kész anyag senkinek sem okozott csalódást. Sőt, minden esélye megvan arra, hogy nem csak a zenekar mesterművévé váljon, de a popzene történetében is fajsúlyos szerephez jusson.

2014. december 8-án pedig újra Budapestre érkeznek, hogy egy teljesen új setlistet mutassanak be a magyar rajongóknak, telis-tele a legnagyobb közönség kedvenc dalokkal. A koncertre a jegyvásárlás nem a klasszikus módon történik: regisztrálj a umusiclive.hu oldalon, majd válogass és vásárolj MasterCard vagy Maestro kártyáddal 5 alkalommal zeneszámot a webboltban és ha elég gyors vagy, automatikusan tiéd a belépőjegy az élő koncertre. Jegyek korlátozott számban elérhetők, összesen 3 500 db. További infók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr646947481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum