RockStation

Jövő októberben ismét Budapesten játszik a Nickelback

2014. december 01. - sunthatneversets

nickelback-2014-billboard-650.jpg

Nem és nem, Chad Kroeger és bandája nem bír leállni, bár sokan kérték mostanában őket erre. A nemrég új lemezzel jelentkezett Nickelback jövőre ismét turnéra indul, melynek állomásaiból Budapest sem maradhatott ki. Minderről a banda weboldalán található turnédátumok tanúskodnak. Biztos hamarosan lesz hivatalos bejelentés is az október 16-án az Arénában tartandó koncertről.

Update: A hivatalos tájékoztatás is megérkezett a LiveNation-től. Ezek szerint: A hivatalos rajongói klub tagjai az ajándékok, exkluzív lehetőségek és tartalmak mellett most elsőként vásárolhatják meg belépőjegyeiket is a koncertre december 2-án 9 órától. További információk és csatlakozási lehetőség a www.nickelback.com oldalon. Az október 16-i, budapesti fellépésre jegyek már december 4-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr426947721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum