RockStation

Zoomolj rá!!! - Part 1.: Triptonus/Austria

2014. december 04. - sandroo

ddddddd.jpg
Nem tudom, hogy mennyire vagytok képben a kevésbé ismert zenekarokkal, de nem árt odafigyelni rájuk. Akár globális, akár csak a szomszédos országokat, vagy egész Európát nézzük is, rengeteg olyan banda van, akikről keveset, vagy egyáltalán nem hallottunk még semmit, pedig megérdemelnék a figyelmet. Arra gondoltam, hogy havonta a "Zommolj rá!!! " rovaton belül bemutatok, illetve figyelmetekbe ajánlok 1-2 olyan kevésbé ismert zenekart, amelyeknek szerintem érdemes esélyt adni a jövőben.

Kezdetnek itt van egy fincsi banda a szomszédból, azaz a psychedelikus/space/rock/metal behatárolhatatlan határmezsgyéjén mozgó ausztriai Triptonus. A banda 2012-ben alakult, mégpedig Bécsben és azóta folyamatosan koncerteznek és írják az egyre állatabb nótáikat, dobják ki az EP-ket. Zenéjüket nagyjából a Pink Floyd, Tool, Kyuss, Hawkwind pöpec keverékeként lehetne a legjobban körülírni.

Elszállós, lebegős, néhol kőkemény, változatos instrumentális muzsika. Nálam betalált a banda, szerintem nálatok is be fog, ha megsassintjátok ezt a pár videót. Ha tetszett, akkor a "tetszik" gomb használatával ezt nyomatékosíthatjátok a zenekar facebook oldalán. Koncert szervezőknek, szintén ajánlom figyelmébe a bandát, mert faszán tolják a sósperecet. Na csá!!!



A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr786954205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum