RockStation

Vintage Overdrive: Hazai pszichedelikus, space, blues rock válogatás

2014. december 16. - sandroo

cover_1.jpg
Újabb király válogatás lemez kerülhet a fa alá december 24-én. Az idén már másod ízben megjelent Hands of Doom vol. 2 hazai stoner, sludge, doom válogatás album sikerén felbuzdulva, most itt egy hard, pszichedelikus, space, garázs, blues rock válogatás lemez, amelyet a Hands Of Doom és a Glorious Space Riders blog hozott össze.

"A Vintage Overdrive válogatáson olyan ismert és kevésbé ismert hazai zenekarok szerepelnek majd, akik aktív részesei a magyar rockzenei életnek és saját stílusukban egyedi értéket képviselnek."

A válogatásalbumon 14 zenekar hallható majd egy-egy dallal. Természetesen változatos stílusban mozgó bandákról van szó, így minden bizonnyal mindenki megtalálja majd a magának való nótákat a lemezen.Fasza lemez, fasza bandákkal, D.I.Y. módban összehozva. Köszi a srácoknak, akik összehozták nekünk ezt a lemezt. Csak egy pár banda a teljesség igénye nélkül: Middlemist Red,  Southern Comfort, Deley, Minimál Bogart, Képzelt Város, Spacesh!t, Ozone Mama. Már csak pár nap és lehet zúzni a lemezt. Hejj!

vintage_overdrive_back_001.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr986984929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum