RockStation

Napalm Death, Suicide Silence és Carnifex a Brutal Assaulton

2014. december 30. - sunthatneversets

brutal_napalm_2015.jpg

Szépen szivárognak a nevek a jövő évi Brutal Assault Fesztiválra is, melyet 20. alkalommal rendeznek meg jövőre. Ma a Napalm Death, a Blood Eagle, a Carnifex, a Skálmöld, a Gutslit, a Squash Bowels és a Suicide Silence fellépését jelentették be a szervezők. További infók a Fesztiválról ITT. Az eddig bejelentett fellépők listája hajtás után. 

Agalloch, Anaal Nathrakh, Annihilator, Asphyx, At The Gates, Be'lakor, Benighted, Biohazard, Blood Eagle, Bloodbath, Brujeria, Cannibal Corpse, Carnifex, Cattle Decapitation, Cradle Of Filth, Cryptopsy, Dead Congregation, Death DTA, Decapitated, Defeated Sanity, Demonic Resurrection, Einherjer, Emmure, Enslaved, Esoteric, Excrementory Grindfuckers, Gutslit, Ill Nino, Kataklysm, Kreator, Krisiun, M.O.D.,  Marduk, Napalm Death, Nervosa, Nuclear, Nuclear Assault, Primordial, Psycroptic, ing Of Saturn, Rosetta, Sarke, Sepultura, Skalmold, Squash Bowels, Suicide Silence, Svartidaudi, The Haunted, Toxic Holocaust, Triptykon, Vader, Winterfylleth

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr557022511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum