RockStation

Még az is meglehet, hogy lesz új System Of A Down lemez

2015. január 09. - sunthatneversets

System Of A Down 2014.jpg

Az utóbbi hetekben arról már be tudtunk számolni, hogy a System Of a Down idén újra koncertezik, azonban egy új lemez kérdését, mindig elhárította Serj Tankian énekes, aki hol szólóprojektjével, hol filmzenével, hol meg a nagyzenekari műveivel volt elfoglalva. A napokban azonban az énekes a Rolling Stone magazinnak adott interjút, ahol az utóbbi évek ismeretében nagyon is meglepő dolgokat mondott.

Az énekestől kerek perec megkérdezték, hogy egymás között felvetődött-e egy új lemez lehetősége, melyre Tankian nem válaszolt nemmel, sőt. Beszélünk róla (mármint egy új lemezről), most elmegyünk turnézni, és megnézzük, hol állunk. Ha vannak olyan dalaink, amik működnek a System-mel, mármint nekem és Daron-nak, akkor nyitottak vagyunk a közös munkára, de nem fogalmaztunk meg eddig semmilyen konkrét tervet, amit nyilvánosságra hozhatnánk. Van pár dalom, amiről úgy gondolom, hogy passzolna ide, de ezt először a srácokkal végig kell játszanunk.

Azért most még nem a SOAD új lemezére koncentrál az énekes, mert jelenleg az 1915 című film zenéjén dolgozik, melynek cselekménye a zenekar európai turnéjának okát adó örmény népirtás köré épül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr637055205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum