RockStation

Hamar jöhet az új Slipknot album

2015. január 10. - sunthatneversets

slipknot-2014.jpg

Bár még csak pár hónap telt el a .5: The Gray Chapter című Slipknot lemez kiadása óta, de már szóba kerül az esetleges folytatás lehetősége is, amire úgy néz ki nem kell 6 évet várniuk a rajongóknak. Legalábbis Corey Taylor énekes és Mick Thomson gitáros szerint.

Előbb a gitáros nyilatkozta azt a Music Radarnak, hogy a mai modern világban már a laptopra is lehet rögzíteni a turné közben, így aztán az egyes lemezek között is rövidebb idő telhet el, mivel a stúdiózás előtt komplett dalok készülhetnek el. Azt is mondta még, hogy most nem akarnak annyi időt kihagyni amennyi a legutóbbi két album között eltelt.

Corey Taylor énekes a The Irish Timenak nyilatkozott. Azt mondta nem akarnak kapkodni, előbb szétturnézzák az agyukat, de mindenképpen gondolkodnak a folytatáson is.   

A zenekar február 5-én lép fel Budapesten a LiveNation szervezésében. A koncertre korlátozott számban még vannak belépők, de érdemes sietni azoknak akik még halogatják a döntést, mert ilyen lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr37057875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum