RockStation

Hamarosan itt a Papa Roach új albuma

2015. január 21. - BETH

Papa Roach 2014.jpg

Az Eleven Music Label gondozásában várhatóan január 27-én megjelenő Papa Roach album születését már a tavalyi év februárjában tett nyilatkozat óta fokozatosan nyomon követhetjük. A Jacoby Shaddix (ének), Jerry Horton (gitár, vokál), Tobin Esperance (basszusgitár, vokál), és Tony Palermo (dob) által alkotott formáció nyolcadik stúdió albuma a rock keresztségben a F.E.A.R. (Face Everything And Rise)  nevet kapta, és a banda egyöntetűnek tűnő állítása szerint ez lesz az eddigi legbetegebb Papa Roach lemez.

Az már biztos, hogy az eddig nyilvánosság elé bocsátott dalok valóban magukban hordoznak egy eddig - náluk - nem igazán tapasztalt, elektronikus hangzást. Hogy ez miként fog – az együttest idézve – „szépen keveredni” az eddigi stílusukkal, és várható–e még valami újabb elem megjelenése, egy hét múlva kiderül. Mi mindenképpen meghallgatjuk, és beszámolunk, addig is, kedves Papa Roach rajongók, nyugodtan csekkoljátok az eddig kiszivárgott dalokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr287092781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum