RockStation

Várható Danzig lemezek az idén

2015. január 21. - csubeszshuriken

Danzig1.jpg

Mozgolódás van a Glenn Danzig és saját nevét viselő zenekara háza táján. Az egykori The Misfits és a Samhain soraiból ismert legenda több helyen is nyilatkozott, és elmondta, idén szeretné végre kiadni a régóta ígért feldolgozáslemezét, egy új stúdió albumot a Danzig zenekar neve alatt, illetve még egy szóló kislemezt kizárólag Elvis Presley feldolgozásokkal.

Az énekes törekszik rá, hogy a Glenn Hazelwood / Nancy Sinatra sláger mellett klasszikus Black Sabbath, Elvis Presley, ZZ Top számokat is tartalmazó covers lemez meg tudjon jelenni valamikor ez év márciusában. Emellett a stúdió albummal utoljára 2010 - ben jelentkező Danzig zenekar új albuma is készül folyamatosan.

Tommy Victor (Prong) közreműködésével a tavalyi év elején már rögzítettek három dalt, illetve Glenn még hat újabb dal megírásával végzett azóta. A lemezek mind a horror és képregény fanatikus frontember saját kiadójánál jönnek majd ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr327093777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum