RockStation

2 hét múlva Budapesten a Slipknot!

2015. január 22. - sunthatneversets

slipknot_live_1.jpg

A világ egyik legnépszerűbb metál bandája Milánóból érkezik Budapestre, és rögtön a fellépésük után tovább is utaznak Berlinbe a következő koncertjükre. Extrém előadásmódjukat hatalmas pirotechnikai kiegészítőkkel teszik még látványosabbá, tűzoszlopok, lángnyelvek és robbanások színesítik majd a színpadi jelenlétet.

Ahogy a turné többi helyszínén, nálunk is kora reggel kezdik építeni majd a színpadot az arénában, amiben 65 magyar fog segíteni a produkciónak. Az 5 kamion, 9 busz és 3 furgonnal szállított felszerelés a koncert technikai cucca mellett egy saját konyhát is tartalmaz, ugyanis a csapattal egy szakács is utazik a turnén, aki minden városban maga főz a teljes stábra.

A Slipknot tagjai a zenekari öltöző mellé egy külön próbahelységet is kérnek a színfalak mögött, ahol bemelegíthetnek és némi örömzenéléssel turbózzák fel magukat a színpadra lépésük előtt. Az öltözőjükben 21 C fokos hőmérsékletet kérnek biztosítani "normál komfort faktorként”, a szokásos kanapék, fotelek, állólámpák, dohányzóasztalok és természetesen a szélessávú internet mellett.

A koncertről nem lehet sem audio- sem videó felvételt készíteni, illetve a bejáratoknál kiszűrik még a professzionális fényképezőgépeket, üvegeket, palackokat, lézerpontozókat, láncokat és boxereket, amelyeket szintén nem lehet a koncertre bevinni. Tervezett kapunyitás 19 órakor, a King 810 kezdi majd az estét 20 órakor, a Slipknot 21.20 magasságában lép színpadra. jegyek még kaphatók, további infók pedig ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr387098191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum