RockStation

Legendák a szomszédban! - Social Distortion-koncert lesz Bécsben

2015. február 17. - Ernő Hellacopter

social_distortion.jpg

Még csak 3 éves voltam, amikor Mike Ness a napsütötte kaliforniai Fullertonban megalakította a Social Distortion-t. Eltelt pár év, mire kellően felcserepedtem és tágra nyílt fülekkel és lélekkel fogadtam magamba Mike semmihez sem hasonlatos baritonját, és még annál is több időbe telt, mire élőben sikerült meglesnem az éppen aktuális felállású SD-t.

A neonfények, az olcsó szesz, a feslett kurvák, a kilátástalanság, a tűszúrások üszkösödő nyomai, a tragédiák mind mélyen ott rejtőznek a Social Distortion lemezek barázdáiban, hitelesítve mindazt, amit így 50 felett még a zenekar képes mondani a hallgatóságnak. Ritkán turnéznak Európában, ezért az április 21-i Gasometeres bulijukra nem árt, ha mihamarabb beszerzed a tikettet, ki tudja, mit tartogat a jövő. kiindulva abból az egyetlen árva koncertélményből, amiben részem lehetett, a csalódás teljességgel kizárt. Szóval: Kalandra fel, tali a Gasometerben! 

Jegyek: http://www.psimusic.com/social_distortion_english

Event: https://www.facebook.com/events/768726096508594/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr597121077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum