RockStation

5+1 indok, hogy miért látogass el szombaton Ördög koncertre

2015. február 02. - KoaX

ordog.png

Erre a hétre aztán tényleg nem lehet panasza a rock-metalért rajongó zene őrültnek. Csütörtökön az Arénába látogatunk ahol a Slipknot alapozza meg a hetet. Pénteken a Black Tusk és Blackmail tépi le az arcunkat a magyar Grizzly illetve a Haw Társaságában. Aztán jön a szombat, amikor is a GMK-ba látogatunk, hogy megkoronázzuk a hetet egy Ørdøg koncerttel! Hajtás után találtok pár indokot, hogy miért is koronázzuk meg együtt a hetet!

Első indok: Tudsz jobb programot, minthogy támogasd a haza rock-metal színteret? Na, ugye, hogy nem szóval irány a GMK!

Második indok: Ha nem jössz el akkor az Ørdøg maga jön el érted! Nem ajánlatos kihagyni a földihelytartók buliját... Ki az, aki keresné amúgy is magának a konfliktust a pokol urával?

Harmadik indok: Ez lesz a lemezbemutató koncert, amit tutira bánnál, ha kihagynál

Negyedik indok: Meg nem erősített források alapján ott lesz Natasa is! Hogy mi??? Nem tudod ki az a Natasa?? Akkor ez a negyedik pont kiegészítő indoka, hogy ott legyél!

Ötödik indok: A lemezbemutató eventjénél (ITT) azt jelöltétek vissza, hogy perpillanat 261 ember lesz ott és 72 talán. Ha nem jössz el, de bejelölted, hogy ott leszel megtalálunk és megtudod, hogy milyen a kutyák dala!

Hatodik indok: Véget értek az indokok... marad a zene.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr457133699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum