RockStation

Most már biztos: Danger Mouse lesz a Red Hot Chili Peppers új albumának producere

2015. február 09. - rockstation

red-hot-chili-peppers-01-06-2011_164.jpg

Nemrég felröppent a hír, hogy új Red Hot Chili Peppers lemez készül, sőt az is rögtön kiderült, hogy a híres producer, Danger Mouse is betársul a projektbe. Éljen!

Nézzük, mi mindent lehet már tudni a tizenegyedikként érkező stúdióalbumról:

Flea, a basszusgitáros kolléga a Super Bowl hétvégéjén egy rövid, azóta törölt Twitter üzenettel „szólta el magát”: a Gnarls Barkley korábbi alapítója, Danger Mouse lesz az anyag producere. Ő olyan előadók lemezein dolgozott korábban, mint a Gorillaz, a The Black Keys vagy a U2 utolsó albuma.

Chad Smith és Flea több interjúban is mesélt az érkező zenéről, ami „szuper táncos”, „teljesen más és egyedülálló” lesz. Értsd: egy újfajta módszerrel veszik fel a dalokat, és letérnek a korábban Rick Rubinnal közösen kitaposott ösvényről. (Az elmúlt 7 lemez producere ugyanis ő volt.)

Októberben Flea a Rolling Stone-nak idei terveikről mesélt, melyek szerint közel 30 dalt írt eddig a banda, és turnézni is szeretnének 2015-ben. „Már majdnem befejeztük az írást. A következő hónapokban majd be is nézünk a stúdióba.” Szintén a Rolling Stone-nak számolt be nemrég a dobos Chad Smith az új albumról, amely (akkor még) „meg nem nevezett producerrel” készül, „kezd szépen formát ölteni”.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr897154031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum