RockStation

Stúdióban a Nile!

2015. február 13. - dzsi.

nile-2012.jpg

Ó igen! Végre közvetlenül a zenekartól is megérkezett a hivatalos információ, miszerint 2015-ben új lemezzel jelentkeznek. Január első napjaiban hintette el a Nuclear Blast, hogy idén új Nile album várható, egy friss interjúban azonban George Kollias dobosisten már konkrétumokkal is szolgált: "Elkezdtük az új album felvételeit. Jövő héten megyek feldobolni az anyagot a stúdióba. Szerintem nagyjából egy hónap alatt fel is veszünk minden hangszeres részt, és valamikor június környékén meg is jelenhet az új album. Szeptember/októberben Európa-turnéra indulunk a Suffocation társaságában, novemberre pedig egy USA turnéról is szó van."

Egy friss dalról is beszélt, amivel még neki is meggyűlt a baja, ami elég érdekesen hangzik épp az ő szájából: "Az egyik új dal az egyik legnehezebb cucc, amit életemben játszottam. Komolyan, rohadt nehéz eljátszani. Három napig dolgoztunk ezen a nótán - ilyen soha nem történt még a zenekar történetében, mármint, hogy ennyi ideig rakosgassunk és próbáljunk össze egyetlen szerzeményt. Nem annyira hosszú, nagyjából hat perc körüli lehet, de totális őrület."  Szóval ez azért elég durvának ígérkezik, ami roppant reményteli azok után, hogy a legutóbbi, 2012-es, At The Gates Of Sethu kicsit gyengébben sikerült - persze szigorúan a zenekar mércéjével mérve. Várjuk szeretettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr217168359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum