RockStation

In the Line of Fire: Dragonforce koncert DVD a láthatáron!

2015. február 14. - sandroo

dragonforce.jpg
A londoni power/heavy brigád, a Dragonforce bejelentette, hogy egy koncert DVD-vel örvendeztetik meg a rajongókat. A lemez megjelenése még kicsit várat  magára, de egy-két infót már megosztottak velünk. 

A tervek szerint július 14-én fog megjelenni a szóban forgó DVD, méghozzá az In the Line of Fire címet fogja viselni. A hírek szerint az összeállítás nagy felbontású, minőségi felvételeket tartalmaz majd, a zenekar 2014-ben elkövetett, tokyoi Loud Park Festival-os koncertjéről. A dalok között helyet kapnak az utolsó album, a Maximum Overload dalai is és természetesen felcsendülnek a régebbi lemezek himnuszai is a show alatt. 

A trekklista:

Fury of the Storm
Three Hammers
Black Winter Night
Tomorrow's Kings
Seasons
Symphony of the Night
Cry Thunder
Ring of Fire
Through the Fire and the Flames
Valley of the Damned

A banda gitárosa Herman Li a következőket tette hozzá:
" Mi mindig úgy gondoltuk, hogy ha kiadunk egy DVD-t, akkor azt rendesen készítsük el. Hat albummal a hátunk mögött, egy rendesen összeállított műsorral és a Tokyo-i Saitama Super Arena nyújtotta remek helyszínnel egy ütős anyagot hoztunk össze. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, remélhetőleg a rajongók is azok lesznek majd. "

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr907170767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum