RockStation

Storm of Power: Finnország felől támad a Ranger

2015. február 16. - sandroo

1920102_842741182455576_4678341043666735844_n.jpg
A finn speed/heavy metal négyes fogat, a Ranger nem éppen a korszakalkotó bandák közé tartozik, de amit művelnek, azt szívvel-lélekkel, vagy akár azt is mondhatjuk, hogy hajjal-bajusszal művelik. Azok, akik szeretik az ilyet, vagy csak jót akarnak röhögni, azok feltétlenül sasolják meg ezt a videót, úgy gondolom, megéri.

Hol is kezdjem?? A szóban forgó zenekar, egy finn speed/ heavy banda. Finn, tehát nem biztos, hogy minden fogaskerék működik az emeleti óraműben, de ezt megszokhattuk már, sőt az esetek zömében ez csak jót jelent. Speed/ heavy brigád, tehát zacskó punnyasztó feszülős farmernaci, magas szárú műbőr csuka, hogy a lábad is atom büdös legyen, 80-as évek német "kábeltévé szerelő" soft porno bajusz megspékelve a legdurvább hereszorítós énekkel, egyszóval: menő.

A menő srácok bemutatkozó anyaga Where Evil Dwells címmel, március 17.-én fog megjelenni a Spinefarm Records kiadásában. A lemez CD, LP, digitális és kazetta!! formájában is megjelenik majd. Kell ennél több?? Ugye, hogy nem. Csak egy remek videoklip, amihez jó szórakozást kívánunk!! Dübörögjön a Storm of Power !!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr647170937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum