RockStation

Íme az Agnostic Front dokufilm trailer első része

2015. február 23. - sandroo

Agnostic Front.jpg
A New York Hardcore keresztapjának számító, mára már rengeteg vitát kiváltó banda, az Agnostic Front évtizedek során elért érdemeit nem lehet vitatni, nem is tesszük. Inkább ajánlunk nektek egy kis videót, amely egy videó-sorozat trailer első részeként mutatkozik be.

A banda új albumához, a The American Dream Died címmel megjelenő lemezhez készülő dokumentumfilm trailer első részét láthatjuk most, amelyben a már nem túl fiatal, Roger Miret mellett, a "Don", azaz Vinnie Stigma és Toby Morse, az H2O énekese is mesél  a kezdeti időkről, a new york hardcore kialakulásáról. Epekedve várjuk a folytatást is, mert mi imádjuk az ilyen jellegű "történelmi" filmeket. Sőt, ha már itt vagyunk, akkor lehet nyomatni a banda '86-os Cause For Alarm című lemezét is.

80's hardcore still lives!



A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr497205269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum