RockStation

Serpents On Parade: Itt az új Angelus Apatrida-videó

2015. február 24. - sandroo

angelus-apatrida4.jpg
Amint azt tudjuk és már rettentően készülünk a jeles eseményre, a spanyol thrasher 
Angelus Apatrida február 25-én a Dürer Kertben teker egy hatalmasat a svéd Dr. Living Dead és a görög Suicidal Angels társaságában. Most itt egy brutál videó tőlük. amivel még jobban fokozhatjuk az előjátékot a holnapi  buli előtt!

Az Angelus Apatrida nem rég megjelent 5. albuma, a Hidden Evolution, a zenekar otthonában, Spanyol honban a nemzeti lemezeladási listákat a  # 2 helyére tornázta fel magát. Azért ez nem gyenge teljesítmény a zenekartól és a spanyoloktól persze. Most pedig itt ez az energikus, erős három perces koncert videó, amely a Serpents On Parade című nótára készült. Ha az itteni bulin is ekkorát durrantanak a srácok, akkor lesz update a nézőtéren, az már bizonyos.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr77210721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum