RockStation

Tegnap volt 40 éve, hogy megjelent a Physical Graffiti - már streamingelhetők is az albumok!!

2015. február 25. - sunthatneversets

led_psychical.jpg

Megjelent a duplalemezes, újra-maszterelt Led Zeppelin-album! 1975. február 24-én jelent meg a Physical Graffiti, mely a világ egyik legjobb rock albuma, és egyben a Led Zeppelin újrakiadásainak legújabb tagja. Az eredeti két korongon most már felújított verzióban hallhatóak a dalok, ezt pedig a 3 CD-s vagy 3 bakelites csomagokban egy plusz lemez is kiegészíti, melyen eddig kiadatlan, korai változatok kaptak helyet. Így például a "Brandy & Coke", ami eredetileg a "Trampled Under Foot" nyers mixe volt vagy a "Kashmir" kísérleti fázisából származó "Driving Through Kashmir" és az "In My Time of Dying" kezdeti állapotában is rákerült a harmadik lemezre.

Ezt az anyagot múlt héten mutatták be Londonban egy exkluzív eseményen, melyen Jimmy Page is részt vett, aki egyébként az újra-maszterelés produceri munkáját is ellátta.

De ez még nem minden! A mai naptól kezdve a Led Zeppelin teljes diszkográfiája elérhető a streaming szolgáltatóknál is! Így nemcsak letölteni lehet már ezeket az albumokat, hanem hallgathatóak is, például ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr677213743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum